Mei is jouw Sportmaand

De maand mei is de ideale periode om te kiezen welke sport je volgend schooljaar wil doen. Heel wat sportclubs en organisaties zetten gratis hun trainingen open. Je kan dan eens meesporten en de club, de andere sporters en de trainers leren kennen. Vind je het plezant, dan kan je direct informeren hoe je je kan aansluiten bij die sportclub. 
Onderaan deze pagina vind je het aanbod van alle clubs en organisaties waar je gratis kan proberen. Staat je favoriete sport er niet tussen? Ook bij veel andere sportclubs mag je eerst eens gratis proberen. Alle Brusselse, Nederlandstalige sportclubs kan je terugvinden in de zoekmachine.

Sport je al? Dan is dit het ideale moment om een vriendje mee te nemen naar jouw sportactiviteit. Vraag naar de uitnodigingskaart bij je sportclub.

Weet je niet welke sport je wil doen of wil je net zeer veel sporten leren kennen? Dan is Multimove (vanaf 3 jaar) of Sportacademie (vanaf 6 jaar) iets voor jou. De VGC-sportdienst organiseert deze omnisportlessen op verschillende locaties. Ook daar kan je in mei gratis proberen tijdens de Opendeurdagen. Je leert er ook de andere partners die op dezelfde locatie actief zijn kennen.

In mei is er ook traditioneel Stadskriebels, een groot sportfeest. Kom zeker eens langs en ontdek coole sporten en sportclubs.

Overzicht activiteiten tijdens Mei is jouw Sportmaand

Er werden geen resultaten gevonden.

  • Controleer of de spelling correct is.
  • Verwijder aanhalingstekens rond zinnen om op de individuele woorden te zoeken.
  • Het is mogelijk dat er momenteel geen resultaten zijn.