Brusselse Zaalvoetbalcompetitie

Speel mee in de Brusselse Zaalvoetbalcompetitie

Een succesvolle formule

De Brusselse Zaalvoetbalcompetitie (BZVC) werd opgericht in 1986 om de zaalvoetbalsport te promoten bij de Nederlandstalige Brusselaars. Sinds haar ontstaan is het aantal ploegen geleidelijk gegroeid en de diversiteit toegenomen.

Verschillende reeksen

Het komende seizoen organiseert de BZVC een heren-, veteranen- en damescompetitie. Zo genieten een 70-tal Nederlandstalige Brusselse ploegen van deze competitie.

Sportieve competitie

Niet enkel het Nederlandstalig karakter, ook het streven naar een efficiënte competitieorganisatie door de stuurgroep, een degelijke wedstrijdleiding door onze scheidsrechters en de vriendschappelijke en sportieve sfeer onder de ploegen maakt deze Brusselse zaalvoetbalcompetitie uniek en aantrekkelijk.

Stappenplan nieuwe clubs, memento en spelregels

Wil jij een zaalvoetbalclub opstarten bij de Brusselse zaalvoetbalcompetitie? Volg dan dit stappenplan (pdf) zodat je zeker niets over het hoofd ziet. 

Het memento (pdf) is de leidraad voor elke ploeg die is aangesloten. Het bestaat uit alle belangrijke administratieve én sportieve onderwerpen voor het correct afhandelen van de competitiedeelname.

De spelregels BZVC (pdf) (herwerkt 2020).

Contact BZVC

Nieuws

Beste zaalvoetbalvrienden,

Het einde van dit seizoen nadert! Dit vieren wij graag met jullie op vrijdag 9 juni vanaf 18u00 in de Omnisportzaal van Jette (Graafschap Jettelaan 3, 1090 Jette).

Het programma is als volgt:

18u00: Onthaal
19u15: Galawedstrijd dames
20u15: Bekerfinale heren
21u15: Prijsuitreiking

De BZVC trakteert alle aanwezigen op een drankje.
Sluit het voetbalseizoen dus mee af in stijl, kom supporteren en vier mee!