Brusselse Zaalvoetbalcompetitie

Speel mee in de Brusselse Zaalvoetbalcompetitie

Een succesvolle formule

De Brusselse Zaalvoetbalcompetitie (BZVC) werd opgericht in 1986 om de zaalvoetbalsport te promoten bij de Nederlandstalige Brusselaars. Sinds haar ontstaan is het aantal ploegen geleidelijk gegroeid en de diversiteit toegenomen.

Verschillende reeksen

Het komende seizoen organiseert de BZVC een heren-, veteranen- en damescompetitie. Zo genieten een 70-tal Nederlandstalige Brusselse ploegen van deze competitie.

Sportieve competitie

Niet enkel het Nederlandstalig karakter, ook het streven naar een efficiënte competitieorganisatie door de stuurgroep, een degelijke wedstrijdleiding door onze scheidsrechters en de vriendschappelijke en sportieve sfeer onder de ploegen maakt deze Brusselse zaalvoetbalcompetitie uniek en aantrekkelijk.

Memento en spelregels

Het memento (pdf) is de leidraad voor elke ploeg die is aangesloten. Het bestaat uit alle belangrijke administratieve én sportieve onderwerpen voor het correct afhandelen van de competitiedeelname.

De spelregels BZVC (pdf) (herwerkt 2020).

Contact BZVC

Nieuws

De Brusselse Zaalvoetbalcompetitie zoekt scheidsrechters!

Om de wedstrijden in goede banen te leiden, is de BZVC nog op zoek naar scheidsrechters. Ben je geïnteresseerd in zaalvoetbal en kan je je 1 of 2 uurtjes per week vrijmaken? 
Je ontvangt een onkostenvergoeding voor elke gefloten wedstrijd.
Er wordt een theoretische opleiding voorzien voor de kandidaten waarin de spelregels grondig worden uitgelegd. Verder ga je samen met een ervaren scheidsrechter een wedstrijd bekijken en bespreken. Tenslotte krijg je persoonlijke begeleiding tijdens je eerste wedstrijd(en).