Werken bij de VGC-sportdienst

Deskundige lesgevers voor het begeleiden van sportlessenreeksen, sportkampen en sportpromotionele evenementen zijn een kenmerk van de sportactiviteiten van de VGC-sportdienst.

Lesgevers die zich aanbieden hebben de keuze uit een ruim aanbod aan disciplines voor verschillende doelgroepen (kleuters, lager onderwijs, tieners, volwassenen, senioren, G-sporters).

Lesgevers gezocht

Ben je een gekwalificeerde lesgever en wil je graag een cent bijverdienen door sportles te geven in Brussel?

De VGC-sportdienst zoekt lesgevers voor lessenreeksen, sportkampen en evenementen. Alle praktische informatie (wat, waar, wanneer) vind je in de documenten onderaan de pagina. Heb je iets gezien dat je graag wil doen? Laat het ons weten!

Je kan je ook opgeven voor vervangopdrachten (bijv. op woensdagnamiddag, zaterdag of tijdens weekdagen tussen 16u en 18u).

Nuttige documenten

Een antwoord op vragen over de verschillende mogelijke contracttypes, belastingen, lesgeverstarieven, enz. vind je in de documenten onderaan de pagina.
Wil je alle informatie over het openstaand aanbod ontvangen? Vul het informatieformulier in. Zo word je opgenomen in het lesgeversbestand.

Info

Om de sportlesgevers in optimale omstandigheden te kunnen laten werken biedt de VGC-sportdienst volgende soorten ondersteuning aan:

Ben je als Brusselse organisatie, sportclub, school, ... op zoek naar een lesgever? De VGC-sportdienst probeert je verder te helpen en de geschikte sportlesgever aan te leveren. Alle informatie over deze dienstverlening vind je op www.vgc.be

Verantwoordelijke sportlesgevers: Kevin Friant - 02 563 05 14 - 0491 62 42 37 - sportdienst@vgc.be