Lessenreeksen volwassenen

Volwassenen kunnen kiezen uit onderstaand overzicht van sportlessenreeksen. Deze lessen gaan door in een ontspannen en recreatieve sfeer. 

Badminton - Koekelberg

Kom op maandag en donderdag vrij spelen in tof gezelschap. Je schrijft je in per dag, dus je kiest zelf welke dag(en) voor jou passen. Voor volwassen en jongeren vanaf 8 jaar, jongeren tussen 8 en 14 jaar moeten begeleid worden door een ouder.

Maxi Fit - Koekelberg

Gaat jouw kind naar de Multimove-lessen? Ook de mama’s en papa’s kunnen op hetzelfde moment aan hun conditie werken. Spierversterkende oefeningen, cardio, lenigheid … het volledige lichaam wordt geoefend. Iedereen op zijn eigen niveau, onder professionele begeleiding en in een leuke groepssfeer. Ook als je kind niet deelneemt aan de Multimove-lessen ben je van harte welkom.

Op naar de 20 km

Onder begeleiding van een ervaren lesgever stomen we ons op 14 weken klaar voor de 20 km door Brussel.  De deelnemers (16+) zijn bovendien verzekerd van een borstnummer voor de 20km door Brussel. 

Sportacademie - Elsene

Een gevarieerd sportaanbod voor volwassenen, maak gedurende een aantal weken uitgebreid kennis met een nieuwe sport. Gediplomeerde lesgevers staan in voor kwaliteitsvolle initiaties in o.a. slagsporten, atletiek, zwemmen, balsporten...
 
Contact: VGC-sportdienst - 02 563 05 14 - sportdienst@vgc.be
 
Meer informatie over de locatie, het tijdstip, inschrijvingen... van de lessenreeksen vind je terug via de zoekresultaten onder 'Vind jouw sport'.
 
Bijhorende documenten: