Lessenreeksen G-sport

G-omnisport

Voor kinderen en volwassenen met een beperking organiseert de VGC-sportdienst op verschillende locaties in Brussel sportlessenreeksen. Uiteraard zijn personen met een beperking ook welkom op onze reguliere lessenreeksen. Een seintje op voorhand zorgt ervoor dat wij extra informatie kunnen geven en/of de nodige voorzieningen kunnen treffen.

G-Multimove (3 tot 8 jaar) - Koekelberg

Kinderen van 3 tot 8 jaar bewegen op een speelse manier. Tijdens de Multimovelessen leren kleuters basisbewegingen zoals klimmen, springen, trekken en duwen, vangen en werpen … De ideale start van een sportief leven. Tijdens deze lessen is er extra aandacht en begeleiding voor kinderen met een beperking.

G-omnisport (15 tot 30 jaar) - Koekelberg

Springen, lopen, hinkelen, tuimelen, kruipen, dan omhoog en dan weer omlaag! Hou je van gevarieerde en leuke bewegingsopdrachten en -spelletjes? Kom dan zeker meedoen!

G-omnisport (volwassenen) - Etterbeek en Sint-Pieters-Woluwe

Niets leuker dan samen in groep sporten. Zaalvoetbal, badminton, hockey of bij mooi weer een partijtje petanque. Voor elk wat wils.

Meer informatie over de locatie, het tijdstip, inschrijvingen... van de lessenreeksen vind je terug via de zoekresultaten onder 'Vind jouw sport'.

Consulente G-sport: Kristel Peeters - 02 563 05 14 - sportdienst@vgc.be