Mei is jouw Sportmaand

Wat?

Heel wat sportclubs en organisaties zetten in de maand mei gratis hun sportactiviteiten open. Je kan mee sporten en op die manier de organisatie, de andere sporters en de trainers leren kennen. Zo is het makkelijker kiezen welke sport je volgend sportseizoen wil doen. Vind je het plezant, dan kan je je direct informeren hoe je kan aansluiten. 

Hoe deelnemen?

Vink aan welke sport(en) je graag wil doen. Op de kaart kan je zoeken op gemeente of op naam (= naam van de sport). Vind je iets leuks? Neem dan vooraf contact op met de contactpersoon van de club/organisatie.

Stadskriebels en Opendeurdag

  • Op zondag 7 mei 2023 is er Stadskriebels, een gratis sportfeest. Kom zeker langs op Tour en Taxis en ontdek coole sporten en sportclubs uit het Brusselse.
  • Weet je niet welke sport je wil doen of wil je net zeer veel sporten leren kennen? Dan is Multimove (vanaf 3 jaar) of Sportacademie (vanaf 6 jaar) iets voor jou. De VGC-sportdienst organiseert deze omnisportlessen op verschillende locaties. In mei kan je deze uitproberen tijdens de Opendeurdag op 27 mei 2023 in sportzaal E. Hiel in Schaarbeek. Je leert er ook de andere partners kennen die op dezelfde locatie actief zijn.
Type
Sorteren op