Publicaties

Zoek een publicatie

publicatie type

Aantal publicaties: 14

Cover vakantiegids krokus- en paasvakantie 2020

Op zoek naar vakantiepret tijdens de krokus- en/of paasvakantie 2020? Vind makkelijk sportkampen, jeugdateliers of speelpleinen voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar in de Vakantiegids!

Cover kortingsgids

Kan ik in mijn gemeente een sportcheque krijgen? Hoe krijg ik een terugbetaling van de mutualiteit wanneer mijn kind een sportkamp volgt?
Vind het antwoord op deze en andere vragen in de kortingsgids.

Cover Genieten zonder Limieten

Heeft je kind een beperking, maar geniet hij of zij ook van sport, spel, cultuur en muziek? Je kind leeft zich net als alle kinderen anderen graag uit, maar je vindt geen (aan)gepaste activiteit?

Cover Sportgids

Het volledig Nederlandstalig sportaanbod in Brussel vind je in de Sportgids.

50+ sportkaartbrochure

Ben je vrij overdag en wil je graag in groep sporten? Met de 50+ sportkaart heb je toegang tot heel wat sporten: Tai Chi, aquagym, badminton, Pilates en nog veel meer.

G-sportbrochure Sport Vlaanderen

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure.

Cover brochure lessenreeksen

De sportlessenreeksen van de VGC-sportdienst, dat is een gans jaar sporten in een plezante, niet-competitieve en familiale sfeer tegen een aantrekkelijke prijs. Schrijf je snel in.

Mountainbiketochten

Wil je het Zoniënwoud graag al fietsend ontdekken?

Kortingsgids: Geknipte Prijzen

Activiteiten in de vrije tijd voor kinderen en jongeren hoeven niet per se duur te zijn. In deze praktische gids vind je een overzicht van de mogelijkheden om het vrijetijdsaanbod voor de jeugd betaalbaar te houden.

Pages