Genieten zonder limieten

Verschijningsdatum: 
wo 05/10/2016

De brochure 'Genieten zonder limieten' bundelt het sport- en vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Cover Genieten zonder Limieten: 2 jonge G-voetballers

Leeft je kind zich net als alle anderen graag uit, maar vind je geen (aan)gepaste activiteit? Zie jij jouw zoon of dochter ook stralen en genieten van sport, spel, cultuur en muziek?

In Brussel zijn er heel wat organisaties die zulke activiteiten aanbieden voor kinderen en jongeren met een beperking. Deze brochure helpt jou op weg met duidelijke info over:

  • activiteiten
  • kostprijs
  • contactgegevens

Weet je echt niet welke activiteit het best bij je past of zit je toch nog met heel wat bezorgdheden en vragen? Geen nood! Je vindt in deze bundel ook organisaties die je helpen met al je vragen over vrije tijd in Brussel. Deze mensen gaan samen met jou op weg naar de perfecte activiteit. Wens je graag een papieren exemplaar? Vul dan het webformulier in en we bezorgen je een papieren versie.

Deze brochure is een publicatie van Groep Intro Brussel, in samenwerking met Jeugdcentrum Aximax, Gehandicapten en Solidariteit, Indivo, VGC-jeugd- en sportdienst, Scouts en Gidsen Vlaanderen, Jeugd en Muziek Brussel en Lasso.

Bekijk zeker ook het filmpje!

Genieten zonder limieten

Bijhorende documenten: