Interessant om weten

Informatie over de fietsorganisaties in Brussel die de belangen van de fietsers behartigen, maar ook info over de fietsacties en -evenementen en nog zo veel meer vind je hieronder terug.

Fietsacties en evenementen

Brusselse fietsorganisaties

In Brussel zijn een aantal organisaties dagelijks bezig met het fietsen in Brussel op een veilige manier mogelijk te maken. Ze behartigen de belangen van de fietsers in Brussel en strijden voor een betere infrastructuur, voldoende fietsstallingen, ...
 
Tot slot promoten ze het fietsen als een leuke, milieuvriendelijke manier van verplaatsen in de stad. Ga dus zeker een kijkje nemen op hun website voor meer informatie.

Fietskoerierdienst Pedal Bikers BXL

Studies in verschillende grootsteden hebben het uitgewezen. Binnen een straal van 5 km in een binnenstad is de fietskoerier de snelste oplossing van allemaal. De meest betrouwbare en soepele manier om uw zending op tijd ter plaatse te krijgen.
 
Pedal Bikers BXL maken er een punt van. Ze zijn altijd op tijd of u krijgt uw geld terug. Niets houdt hen op of tegen, geen piekuur, geen verkeershinder, geen werken, geen betogingen en geen stakingen. Zij fietsen tussen de bumpers door. Zonder een spoor van uitlaatgassen of lawaaihinder achter te laten.
 
Scailquinstraat 37
1210 Sint-Joost-ten-Node

Mobiliteit Brussel

Het mobiliteitsplan in Brussel is een hele puzzel met vele mogelijkheden en positieve vooruitgang die voor de fiets is weggelegd. Onderstaande organisaties bieden heel wat nuttige informatie aan omtrent de fiets en mobiliteit.