Sportkampen in samenwerking met partners

Sportkampen in samenwerking met partners zoals de gemeenschapscentra, sportverenigingen, sportfederaties... vind je hieronder terug. Daarnaast bestaat er een Brussels vakantie-aanbod van andere aanbieders. 

Een volledig overzicht van alle sportkampen (maar ook speelpleinen en andere kampen) vind je terug in de vakantiegids.

Brusselse organisatoren van sportkampen

N22

N22 is het netwerk van de 22 gemeenschapscentra in Brussel. Zij hebben naast een cultureel, artistiek en educatief aanbod vaak ook een sportaanbod, al dan niet in samenwerking met de VGC-sportdienst. Ontdek wat ze te bieden hebben.

Aximax

Jeugdcentrum Aximax richt zich tot Brusselse kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar die Nederlands spreken, leren of in het Nederlandstalig onderwijs school lopen. Het jeugdcentrum wil aan kinderen en jongeren extra fysieke en culturele ruimte geven. Om dit te bereiken richten ze ook sportieve activiteiten, lessenreeksen en/of vakantie-initiatieven aan.

Sport en Spel

De vzw Sport en Spel is een tennisclub die stages inricht tijdens de vakantieperiodes. Op hun website vind je hier alle informatie over.

Grand Slam

Ook Grand Slam is een sportclub die stages inricht tijdens de vakanties. Naast tennis bieden ze ook multisport, dans en voetbal aan.

VUB

Aan het sportcomplex van de VUB organiseert Idee Kids sportweken tijdens de paas- en zomervakantie voor kinderen van 3 t.e.m. 16 jaar. Er is een ruime keuze uit sport-, speel- en themaweken.

Organisatoren van sportkampen buiten Brussel

Sport Vlaanderen en Spoka

Ben je op zoek naar een sportkamp buiten Brussel in internaatsverband, dan kan je terecht bij Sport Vlaanderen of Spoka.

Kiddyclasses

Kiddyclasses biedt dan weer een ruim aanbod aan combinatiekampen taal-sport aan.