Sportkampen tijdens de krokus- en paasvakantie

Publicatiedatum: 
di 11/12/2018

Op sportkamp tijdens de krokus- en/of paasvakantie?

/

Tijdens de krokus- en paasvakantie organiseert de VGC-sportdienst sportkampen in Brussel, Koekelberg en Schaarbeek. Er zijn omnisportkampen, maar je kan je ook uitleven op een free running-, een jiu-jitsu- of een zwemkamp. Meer informatie over alle kampen vind je hier.

Online inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 21 januari om 17u.

Heb je problemen om online in te schrijven of te betalen?

Dit instructiefilmpje (Nederlands en Frans) toont hoe je je kan registeren.

Kom op maandag 21 januari van 17 tot 19 uur ter plaatse inschrijven.

Dat kan op de volgende locaties:

Opgepast: Je kunt alleen kinderen van je eigen gezin inschrijven en betalen kan alleen met Bancontact.

Je kan voor vragen of hulp (niet voor inschrijvingen zelf) terecht op 02 563 05 14. Alle werkdag van 9u tot 17u. Op maandag 21 januari zijn we ook tussen 17 en 19 uur telefonisch bereikbaar.
Vanaf dinsdag 22 januari kan je in Muntpunt terecht om in te schrijven. Muntpunt is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 20 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur. Breng je bankkaart en kaartlezer mee.

Korting voor sportkampen via ‘Paspartoe aan kansentarief’ (omnio/vipo)

Heb je het financieel moeilijk? Mensen met een beperkt inkomen (= recht op verhoogde tegemoetkoming) kunnen gratis een ‘Paspartoe aan kansentarief’ krijgen. Deze kaart geeft je korting op de prijs. Een VGC-sportkamp kost dan 15 euro.

Het kansentarief moet je elk jaar opnieuw aanvragen. Controleer of je Paspartoe aan kansentarief nog actief is. Vraag dat na bij de VGC-sportdienst voor 18 januari (02 563 05 14 of sportdienst@vgc.be).
Inschrijven met korting kan ter plaatse en online.
Ter plaatse: Laat vooraf je Paspartoe aanmaken en breng je kaart mee naar de inschrijvingsbalie.
Online: Om online in te schrijven moet je éénmalig je kansentarief laten activeren.

Let op: per sportkamp zijn er niet veel plaatsen met dit speciale tarief, dus schrijf je snel in.

Heb je nog geen Paspartoe? Ga dan voor de start van de inschrijvingen langs in Muntpunt of in een van de 22 gemeenschapscentra. Breng je identiteitskaart en een vignet van het ziekenfonds mee.

G-sporters welkom

Kinderen met een beperking zijn welkom op de sportkampen. Zeg dit bij de inschrijving, dan doen wij wat nodig is voor jouw kind.

Vakantiegids krokus- en paasvakantie 2019

Liever een andere vakantie-activiteit? Kijk dan in de Vakantiegids voor het volledige, Brusselse aanbod tijdens de krokus- en paasvakantie 2019.