Publiceer je sportkampen en vakantie-activiteiten gratis in de Vakantiegids krokus - Pasen 2021

Publicatiedatum: 
ma 12/10/2020

Organiseer je in de krokus- of paasvakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor derden?
Laat je activiteit dan opnemen in de Vakantiegids krokus/Pasen 2021.

Cover vakantiegids zomer 2020

In december 2020 verspreiden we opnieuw een papieren Vakantiegids, de editie krokus/Pasen 2021.

Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.
Met vakantie-aanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week, …) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd kunnen beleven.

De vakantiegids verschijnt drie maal per jaar, er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst-Kerst.
We verspreiden de Vakantiegids, die op meer dan 11.000 exemplaren wordt gedrukt onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken.
Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op deze website (voor sportieve activiteiten) en op www.brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel).

Laat ons dus weten wat jouw organisatie plant tijdens de krokus- en/of paasvakantie en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief.
Gebruik hiervoor het invulformulier onderaan dit bericht.
Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegd formulier in en stuur het ten laatste op woensdag 4 november naar sportdienst@vgc.be.

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.