Publiceer je activiteiten gratis in de Sport- en Vakantiegids!

Publicatiedatum: 
wo 05/06/2019

Organiseer je volgend sportseizoen of tijdens de herfst- en kerstvakantie Nederlandstalige sportactiviteiten in Brussel, die open staan voor derden? Laat je activiteit dan opnemen in de Sport- of Vakantiegids.

Sportgids 2018

In augustus 2019 verspreiden we de Sportgids en Vakantiegids herfst- en kerstvakantie 2019.

Deze brochures bundelen het sportaanbod in gans Brussel (lessenreeksen, aanbod van de sportclubs, sportkampen, …).

De Sportgids verschijnt jaarlijks, de Vakantiegids drie maal per jaar, er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst/Kerst.

We verspreiden deze gidsen onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken.

Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel).

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op 15 juni 2019 naar sportdienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.

Bijhorende documenten: