Op zoek naar een sportkamp?

Tijdens de herfst- en kerstvakantie organiseert de VGC-sportdienst sportkampen in Brussel, Koekelberg, Schaarbeek en Watermaal-Bosvoorde. Alle details over deze sportkampen vind je in de zoekmachine.

Opgelet: de annuleringsvoorwaarden zijn aangepast, lees alles vooraf nog eens na op tickets.vgc.be of kijk in de veelgestelde vragen.

Inschrijven

De inschrijvingen starten op woensdag 14 september 2022 om 17.00 u.

Online

Sportkampen Nieuwland (Brussel)
Sportkampen Comenius (Koekelberg)
Sportkampen E. Hiel (Schaarbeek)
MTB-kamp in GC Wabo (Watermaal-Bosvoorde)


Ter plaatse

Heb je problemen om online in te schrijven of te betalen? Kom op woensdag 14 september tussen 17.00 tot 18.00 u. ter plaatse inschrijven. Je kan terecht in:

VGC-sporthal Comenius in Koekelberg
Sporthal E. Hiel in Schaarbeek
Sportzaal Campus Nieuwland in Brussel

Nadien kan je voor info en inschrijvingen terecht in:

Opgepast: Je kunt alleen kinderen van je eigen gezin inschrijven en betalen kan alleen met Bancontact.

Je kan voor vragen of hulp (niet voor inschrijvingen zelf) altijd terecht op 02 563 05 14 op werkdagen van 9.00 u. tot 17.00 u.

Korting voor sportkampen via ‘Paspartoe tegen kansentarief’ (omnio/vipo)

Heb je het financieel moeilijk? Mensen met een beperkt inkomen (= recht op verhoogde tegemoetkoming) kunnen gratis een ‘Paspartoe tegen kansentarief’ krijgen.
Met deze kaart kost een VGC-sportkamp 15 euro per week per kind.

Schrijf je voor de eerste maal online in met een Paspartoe aan kansentarief? Bel dan vooraf naar 02 563 05 14 om je kansentarief laten activeren. Let op: per sportkamp zijn er niet veel plaatsen met dit kortingstarief, dus schrijf je snel in.

Heb je nog geen Paspartoe? Ga dan voor de start van de inschrijvingen langs in Muntpunt of in een van de 22 gemeenschapscentra. Neem je identiteitskaart en een vignet van het ziekenfonds mee.

Lees hier alles over de Paspartoe.

G-sporters welkom

Kinderen met een beperking zijn welkom op de sportkampen. Neem zeker vooraf telefonisch contact op met de sportdienst. Dan bekijken we met jou wat de noden zijn en of we extra aanpassingen moeten voorzien.

Volledig Brussels aanbod

Liever een andere vakantie-activiteit? Kijk op Jong in Brussel, de website van de VGC-jeugddienst voor het volledige, Brusselse aanbod tijdens de schoolvakanties.