Jouw vakantieaanbod gepromoot via onze kanalen

De sport- en jeugddienst van de VGC starten met de opmaak van de Vakantiegids krokus-Pasen 2023. Deze brochure bundelt de activiteiten waar Brusselse kinderen terecht kunnen in deze vakantieperiodes. Organiseer je tijdens de krokus- en/of paasvakantie Nederlandstalig vakantieaanbod voor kinderen en jongeren (2,5 tot 18 jaar)? Dan delen we je initiatief graag!

We verspreiden meer dan 11.000 exemplaren van deze brochure via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken. Daarnaast publiceren we de activiteiten op www.sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op www.jonginbrussel.be (voor jongerenactiviteiten).

Hoe bezorg je ons je info? 

Laat ons weten wat jouw organisatie van plan is en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief. Geef al je activiteiten in voor donderdag 27 oktober 2022 via manager.sport.brussels. Sinds de lancering van deze gewestelijke centrale sportdatabank eerder dit jaar, baseren wij ons op deze databank voor onze sportpublicaties. De info die je hier ingeeft, verschijnt op sport.brussels en stroomt door naar onze website www.sportinbrussel.be. Je hoeft de info dus maar 1 keer in te geven. Vergeet zeker niet de juiste doelgroep aan te duiden!

Hoe inloggen in sport.brussels?

Alle VGC-erkende sportclubs kregen in mei/juni via e-mail een persoonlijke login voor deze nieuwe centrale sportdatabank. Als je ingelogd bent, geef je je gegevens en activiteiten in, zowel voor lessenreeksen als voor vakantieaanbod. Kijk zeker ook de gegevens van je organisatie na.

Hulp nodig? 

Je kan de Cel Sport van perspective.brussels contacteren voor al je vragen via: sport@perspective.brussels  - 02 435 43 23.

Op dinsdag 8 november om 19.00 u. organiseren we bovendien een vorming over deze nieuwe sportdatabank. Inschrijven is gratis, maar verplicht. Meer info en inschrijven