Het 50+-sportaanbod

Publicatiedatum: 
ma 07/09/2020

Heb je overdag tijd en wil je in groep op een plezante manier bewegen? Sport je graag, maar hoeft het niet altijd competitief of zeer intensief te zijn?

Cover 50+sportkaart

Dan is het 50+-sportaanbod overdag iets voor jou!

Wekelijkse lessen

Je kan alle weekdagen op verschillende locaties terecht om allerlei sporten te beoefenen. Je hoeft je niet in te schrijven, je kan vrij langsgaan en met de les meedoen.
Doe je de eerste keer mee, dan is de les gratis.
De volgende lessen betaal je met de 10-beurtenkaart (kostprijs 30€).

De lessen in het aanbod: Tai Chi met de waaier - Tai Chi Bang - Tai Chi Fit - Conditiegym - Qi Gong - Pilates - Tai Chi - Tai Chi soft en flow - Speels boksen - Ritmisch bewegen - Hedendaagse dans - Yoga - Senioretics - Relaxatie - Dance Fitness - Aquagym - Zwemmen (beginners en gevorderden) - Badminton  - Turnen - Bootcamp

Lekker Actief

'Lekker Actief' is een bewegingsproject dat inzet op meer beweging en een gezondere levensstijl. Gedurende 12 weken is er op donderdagmiddag is een plezante beweegles met krachtoefeningen. Daarnaast is er ook een infosessie over gezond eten.

Het project start op 17 september met een infosessie. De beweeglessen starten op 24 september en lopen tot 17 december 2020.
Vóóraf inschrijven is verplicht voor de sessie en het bewegingsproject.

Fysieke fitheidstesten

Op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober kan je fysieke fitheid (conditie, kracht, lenigheid en evenwicht) laten testen door het Sport Vlaanderen-team.
Na de test worden de resultaten besproken, ondertussen kan je een relaxatie-les volgen.

Deelnemen kost 6€ of 2 stempels op je 10-beurtenkaart.

Meer info en inschrijvingen via www.bop.brussels.

Liever iets op papier?

Je kan alles over het 50+ sportaanbod overdag nalezen in de brochure.