Buitenspeeldag op woensdag 24 april, speel mee buiten op verschillende plaatsen in Brussel!

Publicatiedatum: 
wo 03/04/2019

Op woensdag 24 april is het weer Buitenspeeldag. Tijdens die namiddag kun je op meer dan 25 locaties in Brussel gratis meedoen aan geweldige sport- en spelactiviteiten.

Cover buitenspeeldag

Zin om een ganse middag buiten te spelen? Trommel al je vrienden en vriendinnen op want op woensdag 24 april is het weer BUITENSPEELDAG. Ga een kijkje nemen op één van de locaties in Brussel en ontdek welke geweldige avonturen er te beleven vallen in de stad! Alle sport- en spelactiviteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Er zijn animatoren aanwezig om de activiteiten te begeleiden. Kom je met een groep(je) naar Buitenspeeldag? Schrijf dan in voor woensdag 17 april.

In 2019 viert Brussel het leven en de tijd van Pieter Bruegel de Oude, naar aanleiding van de 450ste verjaardag van zijn overlijden. Ook wij doen mee met dit feestjaar en laten Bruegel tot leven komen tijdens de Buitenspeeldag.

Programma?
Ontdek alle activiteiten van de Buitenspeeldag in Brussel op www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag.

Meer info?
sportdienst@vgc.be of 02 563 05 14
www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag

Buitenspeeldag in Brussel is een organisatie van de jeugd- en sportdienst van de VGC in samenwerking met verschillende (lokale) partners.