Vind jouw sport

Het Nederlandstalig sportaanbod in Brussel

Aantal activiteiten: 668

ZZ Wandeling met Raf

Paspartoe
22/8/2018
Gratis
We organiseren een kleine toegankelijke stads- of natuurwandeling met een gids. De wandeling kan meegedaan worden door iets minder mobiele senioren die wat vaker een rustmoment willen of voor mensen met een rolstoel. Beweging is goed voor de gezondheid en samen nieuwe plekken ontdekken is aangenaam! Kom je ook mee?
Thema: Wandelen
Gemeente: Sint-Pieters-Woluwe
Familieyoga

Familieyoga

Paspartoe
22/8/2018
€ 7
Yoga op 2 niveaus! Op een speelse manier ontdekken jullie samen ludieke yoga-oefeningen, spelletjes, verhalen en massages. Yoga voor kinderen vanaf 2 jaar en hun familie (minstens 1 volwassene per gezin).
Thema: Yoga
Gemeente: Oudergem
Forest Africa Danse

Forest Africa Danse

Paspartoe
2/7/2018 - 23/8/2018
€ 10
Traditionele dans West-Afrika (Senegal)
Als de energie en ritmes van de Afrikaanse dans en muziek je al lang inspireren, dan is Sabar echt iets voor jou. Sabar is de typische traditionele dans uit Senegal. Idrissa neemt je mee op een ontdekkingsreis met speelsheid en humor. In zijn choreografieën leert hij traditionele en moderne aspecten aan waardoor je snel de technische kant van deze dans on
Thema: Volksdans en werelddans
Voor wie: 12+
Gemeente: Sint-Gillis
Turnstage zomervakantie Elsene

Turnstage zomervakantie Elsene

Paspartoe
Kortingen mogelijk
22/8/2018 - 24/8/2018
€ 42
Tijdens deze driedaagse turnstage krijgen turners de kans om intensief met hun sport bezig te zijn. De nadruk ligt op acro, tumbling en trampoline. Een basiskennis turnen is noodzakelijk. Deskundige lesgevers zorgen voor de begeleiding.
Thema: Gymnastiek
Voor wie: 8-14 jaar
Gemeente: Elsene
Omnisportkamp aan zee te Bredene

Omnisportkamp aan zee te Bredene

Paspartoe
20/8/2018 - 24/8/2018
€ 260
Ben je tussen 6 en 15 jaar en hou je van sport en spel aan zee? Dan is dit de gelegenheid om samen met je vrienden en andere leeftijdsgenoten vijf avontuurlijke dagen met overnachting door te brengen aan zee. Want het programma liegt er niet om. Hoe ziet het programma eruit? - Uitstap naar Center Parcs: waterpretpark - Daguitstap: Plopsaland De Panne - Spelenderwijs Engels leren via liedjes, d
Thema: Omnisport
Voor wie: 6-15 jaar
Gemeente: Bredene

Pages