Vrijwilligers Stadskriebels gezocht

Publicatiedatum: 
ma 19/02/2018

Wil je de 25ste editie van Stadskriebels, het jaarlijks sportfeest in hartje Brussel, eens van dichterbij meemaken? We zijn op zoek naar helpende handen zowel voor de opbouw en de afbraak als voor de begeleiding van de sporten, de bemanning van het secretariaat en de registratiestanden tijdens het evenement.

Stadskriebels

Jouw profiel

Op Stadskriebels hebben we taken voor verschillende profielen:

  • Je bent geïnteresseerd in sport en je werkt graag met kinderen? Dan kunnen we je inschakelen bij de begeleiding van sportactiviteiten (kleuterland, rollerdisco, volksspelen, …). Steeds onder begeleiding van een sportlesgever (11u - 17u30).
  • Steek je liever je handen uit de mouwen en ben je niet bang van zwaar werk? Dan kan je lid worden van de mobiele Stadskriebelsploeg. Zij zetten de tenten op, vervoeren en plaatsen sportmateriaal, tafels en stoelen. Je wordt bijgezet in een team en voert samen afgesproken taken uit (7u15-11u30 en/of 17u-20u).
  • Tenslotte zoeken we ook vrijwilligers om registratiestanden te bemannen en de medewerkers te ontvangen. Dus kan je goed met mensen om en/of kan je goed overweg met een tablet, dan kan je ook je steentje bijdragen (7u15-11u30 en/of 11u-17u30).

Wat bieden wij?

  • Een leuke dag waar je gegarandeerd heel wat mensen leert kennen.
  • Een uniek Stadskriebels T-shirt voor elke medewerker.
  • Afhankelijk van de momenten waarop je werkt, ontbijt, broodjes of een warme maaltijd (’s avonds). Iedere vrijwilliger krijgt ook een aantal drankbonnen.
  • Een vrijwilligersvergoeding (34€ voor een hele dag of 17€ voor een halve dag).

Interesse?!

Vul dit formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging en alle praktische info.

Meer info

Alle informatie over Stadskriebels vind je op de website of Facebook.
Meer info over het vrijwilligerswerk, 02/563 05 14 of sportdienst@vgc.be.