Stadskriebels 2018

Publicatiedatum: 
do 19/10/2017

Op zondag 6 mei 2018 worden de straten en pleinen van Brussel-centrum opnieuw omgetoverd tot het plezantste sportterrein.

Affiche Stadskriebels 2018

Stadskriebels op zondag 6 mei!

Een sportfeest in hartje Brussel. Vier mee en ontdek een mix van sport, animatie, performance, dans en muziek.

Sport a volonte en voor iedereen

Stadskriebels daagt jong en oud uit om meer dan 40 actieve sportstanden te verkennen. Bekende, maar ook totaal onbekende sporten zoals katapult schieten, ringsteken vanop een hoverboard en highlandgames.

Alle activiteiten zijn in de mate van het mogelijke toegankelijk voor personen met een beperking. Wens je specifieke informatie of extra begeleiding, neem dan even contact op met de VGC-sportdienst.

Animatie, demo's & muziek

Geniet van de vele demo’s of doe zelf mee met de initiaties gegeven door Brusselse clubs en organisaties.
Dans (Lindy hop, werelddans, zumba, hip-hop, …), een fanfare, een gek kapsalon… je wordt gegarandeerd verrast. Afsluiten doen we met een Hoop Dance Show door de artiesten van Hooping in Wonderland.

Waar vind je Stadskriebels?

De sporters zijn heer en meester op de Oude en Nieuwe Graanmarkt, de Vismarkt, Katelijneplein, Dansaertstraat en de Ortsstraat. De meeste straten zijn autovrij en de ganse omgevings taat in het teken van sport.

In de Beursschouwburg, in het Brussels Ouderenplatform en op de pleinen langs het parcours kan je pauzeren op gezellige terrassen met een hapje en een drankje.

Stadskriebels is een GRATIS feest. Registreer je via www.stadskriebels.be of ter plaatse aan één de registratiestanden om deel te nemen aan de sporten.

Meer info op www.stadskriebels.be en op Facebook.

 

Bijhorende documenten: