Sportief het nieuwe jaar in

Publicatiedatum: 
wo 13/12/2017

Begin januari starten er een aantal nieuwe lessenreeksen en kan je aansluiten bij de huidige lessenreeksen waar nog vrije plaatsen zijn.

Lessenreeksen voorjaar 2018

Voor kinderen vanaf 2,5 jaar:

 • Bewegingsschool (2,5 – 5 jaar)
  Kleuters en hun ouders kunnen zich elke week uitleven op een verrassend en uitdagend bewegingsparcours. De kinderen nemen samen met hun ouders allerlei hindernissen en leren zo op een gezonde en veilige manier bewegen en sporten.
         In Schaarbeek op zondag van 9u45 tot 10u45 en van 10u45 tot 11u45

Voor kinderen vanaf 6 jaar:

Voor kleuters en kinderen met een beperking:

 • Multimove (3 tot 8 jaar)
  Tijdens de Multimovelessen ontdekken de kleuters een gevarieerd bewegingsprogramma. Dankzij speelse en uitdagende oefeningen ontwikkelen de kinderen hun motorische vaardigheden, wat de start kan betekenen van een gezonde en levenslange bewegingsparticipatie. Tijdens deze lessen is er extra aandacht en begeleiding voor kinderen met een beperking.
         In Anderlecht op woensdag van 13u30 tot 15u00

Voor jongeren met een beperking:

 • G-omnisport
  Omnisport voor jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking of autismespectrumstoornis die graag meer willen bewegen en niet meteen een bepaalde sport in gedachten hebben. Kom dan naar de omnisportlessenreeks. Daar maak je kennis met verschillende sporten. Op het programma staan o.a. basketbal, badminton, new games, hockey… Voor ieder wat wils!
         In Sint-Pieters-Woluwe op donderdag van 20u00 tot 21u00 (15 - 30 jaar)

Voor dames vanaf 16 jaar:

Voor volwassenen:

 • Op naar de 20 km door Brussel
  Onder begeleiding van een ervaren lesgever stomen we ons op 14 weken tijd klaar voor de 20 km door Brussel. Er wordt op verschillende leuke en soms onbekende loopparcours in Brussel gelopen.
         Op wisselende locaties van zondag van 10u00 tot 12u00
 • Sportacademie
  Deelnemers maken uitgebreid kennis met verschillende sporten. Gediplomeerde lesgevers staan in voor kwaliteitsvolle initiaties in o.a. atletiek, zwemmen, balsporten, dans, gevechtsporten,… In Elsene (VUB) is er tijdens de lessen voor de volwassenen ook een sportacademie voor de kinderen.
         In Elsene op zaterdag van 10u00 tot 12u00
 • Maxifit
  Gaat jouw kind naar de Multimove lessen? Denk dan gerust eens aan jezelf. Mama's en papa's kunnen immers op hetzelfde moment ook aan hun conditie werken. We starten het sportjaar met spierversterkende oefeningen, cardio en lenigheid... Iedereen op zijn of haar eigen niveau, onder professionele begeleiding en in een leuke groepssfeer. Ook volwassenen zonder kinderen zijn van harte welkom!
         In Koekelberg op zondag van 10u00 tot 11u00

Sporten voor volwassenen met een beperking

Inschrijven kan online of in ons kantoor vanaf 15 december.