Publiceer je sportkampen gratis in de Vakantiegids (11.000 exemplaren)

Publicatiedatum: 
wo 02/10/2019

Organiseer je in de krokus- en of paasvakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor iedereen?
Laat je activiteit dan opnemen in de Vakantiegids krokus/Pasen 2020.

Cover vakantiegids krokus- en paasvakantie 2019

In december 2019 en januari 2020 verspreiden we de Vakantiegids krokus/Pasen 2020.

Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.
Met vakantie-aanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week, …) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd kunnen beleven.

De vakantiegids verschijnt drie maal per jaar, er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst-Kerst.
Bekijk hier de editie herfst/kerst 2019.

We verspreiden de Vakantiegids, die op 11.000 exemplaren wordt gedrukt onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken.
Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op deze website (voor sportieve activiteiten) en op www.brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel).

Laat ons dus weten wat jouw organisatie plant tijdens de krokus- en/of paasvakantie en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief.
Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden.
Vul het bijgevoegd formulier in en stuur het ten laatste op maandag 4 november naar sportdienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.